Spoznajte VASCO v oblaku!

  • Enostavna in zanesljiva platforma za namestitev programske opreme VASCO
  • Skupno delo na daljavo, dostop do aplikacij VASCO kadarkoli in kjerkoli
  • Plačilo po porabi, predvidljivi mesečni stroški najema
  • Ni začetnih stroškov za vzpostavitev delovanja
  • Ni dodatnih stroškov vzdrževanja računalniške infrastrukture
  • Urejeno varnostno kopiranje in zaščita podatkov

Komu je rešitev namenjena

Rešitev je namenjena podjetjem, ki potrebujejo zanesljivo platformo za namestitev poslovno informacijskega sistema VASCO. Še posebej je primerna za računovodske servise, ki želijo dostop do programske opreme VASCO omogočiti svojim strankam. Uporabnikom lahko omogočijo hkratni dostop do iste podatkovne baze, ni pa jim potrebno prevzeti skrbi za vzdrževanje računalniške infrastrukture, ki je potrebna za nemoteno delovanje in dostop do programske opreme VASCO na daljavo.

Cenik storitev

Število uporabnikov: CENA NAJEMA (MESEČNO): CENA VZPOSTAVITVE:
OD 1 DO 5 25 € / uporabnika BREZPLAČNO
VEČ KOT 5 20 € / uporabnika BREZPLAČNO

* Cene ne vključujejo najema/nakupa programske opreme VASCO. Cene ne vključujejo DDV.
* Storitev je brezplačna za vzpostavitev nove VASCO podatkovne baze. V primeru prenosa obstoječe baze v gostovanje lahko nastanejo dodatni stroški.

Dodatne storitve: CENA PRVE VZPOSTAVITVE CENA VSAKE NADALJNJE VZPOSTAVITVE
Tiskanje na lokalni tiskalnik BREZPLAČNO 50 € / uporabnika
Skeniranje v VASCO 50 € / uporabnika 50 € / uporabnika

* Ob naročilu novega uporabnika je konfiguracija tiskalnika vključena v ceno. Vsaka nadaljnja podpora za istega uporabnika se obračuna dodatno. Cene ne vključujejo DDV.

Naroči

Pogosta vprašanja (FAQ)

Kaj dobimo v ponudbi?

V okviru ponudbe dobite zanesljivo in varno platformo za namestitev programske opreme VASCO. Plaftorma je prilagojena za optimalno delovanje programske opreme VASCO in skupno delo uporabnikov na isti podatkovni bazi. Omogočeno je delo na daljavo 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Ali storitev vključuje tudi VASCO licence?

Ne, licence VASCO niso vključene. Programsko opremo VASCO kupite ali najamete ločeno od platforme za namestitev. Lahko uporabite tudi licence, ki ste jih že kupili v preteklosti.

Kako naročimo storitev?

Storitev lahko naročite preko kontaktnega obrazca na spletni strani www.triglif.si/kontakt. Lahko nam pošljete elektronsko pošto na prodaja@triglif.si ali na info@vasco.si. Za več informacij nas lahko pokličete na (01) 280 46 20 ali (04) 27 91 200.

Ali rešitev omogoča tiskanje neposredno na moj lokalni tiskalnik?

Da, tiskanje dokumentov na lokalni tiskalnik v vašem omrežju je omogočeno.

Ali rešitev omogoča skeniranje dokumentov v VASCO?

Da, prilaganje dokumentov z vašega računalnika v VASCO neposredno s skeniranjem je omogočeno.

Ali hitrost internetne povezave vpliva na delovanja programov VASCO v oblaku?

Ker se med vašim računalnikom in aplikacijami VASCO v oblaku prenaša samo slika, hitrost nima večjega vpliva na delovanje. Zadošča običajna širokopasovna (xDSL) povezava ali povezava preko mobilnega interneta. Potrebe se povečajo v primeru tiskanja na lokalni računalnik ali ob prenašanju večjih skeniranih dokumentov iz vašega računalnika v VASCO.

Ali so naši podatki varni?

Podatki se nahajajo v podatkovnem centru, kjer uporabljamo najsodobnejše tehnologije v skladu z najboljšimi praksami na področju varnosti.

Kako je zagotovljeno varnostno kopiranje podatkov?

Varnostne kopije se izvajajo vsaj enkrat dnevno. V primeru, da boste pri knjiženju naredili napako, bomo lahko povrnili stanje iz preteklega dne. Varnostne kopije podatkov se prenašajo tudi na sekundarno lokacijo.

Ali je mogoče dobiti tudi popolnoma ločen strežnik z VASCO aplikacijami samo za naše podjetje?

Če imate posebne zahteve (npr. varnostne, funkcionalne,…) in bi želeli najeti popolnoma ločen strežnik (t.i. virtual private server) samo za vaše podjetje, je to seveda mogoče. Pišite nam na info@vasco.si ali prodaja@triglif.si in z veseljem bomo prisluhnili vašim željam!

Back to Top