Razvoj

Razvoj programskih rešitev po meri, ki vam in vašim strankam pomagajo pri izboljšavi poslovnih procesov.

Razvijamo poslovne rešitve in nadgrajujemo obstoječe

Razvoj poslovnih rešitev

Z izkušeno ekipo strokovnjakov nudimo razvoj vam prilagojenih poslovnih rešitev. Pomagamo vam pri razvoju novih ali nadgradnji obstoječih poslovnih aplikacij za dvig produktivnosti vaših zaposlenih.

Pri skupnem sodelovanju dobite dostop do ekipe izkušenih strokovnjakov iz področja razvoja .NET, Microsoft SharePoint in MS SQL ter integracije z zalednimi sistemi (CRM in ERP).

Podpiramo tudi odprtokodne rešitve (Linux, PHP, Laravel, Python, Angular, React, Vue.js, MySQL, PostgreSQL,…).

Omogočamo tudi nadgradnjo obstoječih aplikacij in prevzem vodenja razvoja.

Poslovna analitika

Poslovni uporabniki (npr. uprava, finance, računovodstvo) potrebujejo za svoje odločitve in spremljanje trendov v podjetju informacije, pri čemer so jim lahko v pomoč orodja za poslovno analitiko, ki vizualizirajo informacije iz podatkov, ki so na voljo.

S pomočjo Microsoft Power BI vam pomagamo modelirati (M, DAX) in vizualizirati v obliki nadzorne plošče prikaze informacij iz različnih virov podatkov (podatkovno skladišče – DWH, podatkovna baza, Excel dokument, CSV datoteka…).

Integracija z zalednimi sistemi in razvoj API-jev

S povezovanjem različnih programskih rešitev za temeljne poslovne funkcije podjetja, odnose s strankami, vodenje poslovanja, računovodstvo, poslovno inteligenco, spletnih mest, spletnih orodij za marketinško avtomatizacijo povezujemo v konsistentno celoto.

Z integracijo rešitev prihranimo odvečno ročno delo prenašanja podatkov v Excel datotekah in podvajanje informacij.

Skrb za implementacijo je odveč, saj poskrbimo tako za načrtovanje kot tudi gradnjo morebitnih aplikativnih programskih vmesnikov rešitev po meri (API, REST, gRPC, SignalR/WebSockets).

Zakaj zaupati razvoj nam?

Dolgoletni partner številnih podjetij, ki se z nami razvijajo do polnega potenciala. Z bogatimi izkušnjami lahko svetujemo, pomagamo in izobražujemo vas in vaše zaposlene za nemoten potek poslovnih procesov. Postanite naš partner in nam zaupajte vaš razvoj.

Te zanima kariera v Triglifu?

Iščeš izziv delovati v okolju, ki sledi najnovejšim tehnologijam in imaš željo po iskanju rešitev zapletenih in zanimivih problemov na področju informacijskih tehnologij?

Poglej prosta delovna mesta in se prijavi še danes!