Vabilo na dogodek – BONUS DAN 21.10.2015

Naš partner, računovodsko podjetje Biro Bonus d.o.o., je za vas pripravil in organiziral dan brezplačnih davčnih in računovodskih nasvetov – BONUS DAN , ki bo potekal v sredo, 21. oktobra, od 9. do 15. ure v Šport hotelu Otočec, kamor ste vljudno vabljeni! Svojo udeležbo potrdite na http://racunovodstvo-bonus.si/bonus-dan-2015/ najpozneje do 16. oktobra. V okviru dogodka […]

Naš partner, računovodsko podjetje Biro Bonus d.o.o., je za vas pripravil in organiziral dan brezplačnih davčnih in računovodskih nasvetov – BONUS DAN , ki bo potekal v sredo, 21. oktobra, od 9. do 15. ure v Šport hotelu Otočec, kamor ste vljudno vabljeni! Svojo udeležbo potrdite na http://racunovodstvo-bonus.si/bonus-dan-2015/ najpozneje do 16. oktobra.

V okviru dogodka vam bomo strokovnjaki iz podjetja TRIGLIF d.o.o. prikazali, kako lahko z uporabo orodji na platformi Microsoft SharePoint v vašem podjetju povečate prodajo, vodite administrativne naloge ter upravljate z dokumenti. Udeleženci dogodka boste rešitve, s katerimi povečate učinkovitost poslovanja v vašem podjetju, lahko tri mesece uporabljali brezplačno!

Vljudno vabljeni na BONUS DAN!