Obiščite nas na 17. kongresu izvajalcev računovodskih storitev 8. in 9.10.2015 v Laškem

Podjetje TRIGLIF d.o.o. je tudi letos srebrni sponzor 17. Kongresa izvajalcev računovodskih storitev, ki bo potekal 8. in 9. oktobra v kongresnem centru Thermana v Laškem. Vabimo vas, da nas obiščete na našem razstavnem prostoru ter si ogledate rešitve, ki smo jih posebej prilagodili za učinkovito delo računovodskih servisov: Upravljanje procesov in evidenc v računovodskem servisu na platformi SharePoint (mesečne in letne naloge, […]

Podjetje TRIGLIF d.o.o. je tudi letos srebrni sponzor 17. Kongresa izvajalcev računovodskih storitev, ki bo potekal 8. in 9. oktobra v kongresnem centru Thermana v Laškem. Vabimo vas, da nas obiščete na našem razstavnem prostoru ter si ogledate rešitve, ki smo jih posebej prilagodili za učinkovito delo računovodskih servisov:

  1. Upravljanje procesov in evidenc v računovodskem servisu na platformi SharePoint (mesečne in letne naloge, obračun storitev, vodenje pogodb, arhiv dokumentov, baza znanja).
  2. Aplikacije za računovodske servise »v oblaku«: kako lahko z uporabo sodobnih tehnologij storitve računovodskega servisa približate vašim uporabnikom ter poenostavite svoje delo.
  3. Nasveti za učinkovito podporo in dostop na daljavo pri delu z računovodskimi programi pri vaših naročnikih.

 

17Kongres-lasko-content

 

Veselimo se srečanja z vami!