O podjetju

Dejavnost Dejavnosti podjetja TRIGLIF informacijske tehnologije d.o.o., ki je bilo ustanovljeno leta 1997, so sistemska integracija s prodajo strojne in programske opreme, izvedba poslovnih in analitičnih rešitev ter izvedba aplikativnih rešitev po meri strank. Kakovost Kakovost našega dela temelji na uspešnem sodelovanju tima več kot 10-ih strokovnjakov. Zaradi hitrosti razvoja v IT industriji skrbimo za njihovo […]

Dejavnost

Dejavnosti podjetja TRIGLIF informacijske tehnologije d.o.o., ki je bilo ustanovljeno leta 1997, so sistemska integracija s prodajo strojne in programske opreme, izvedba poslovnih in analitičnih rešitev ter izvedba aplikativnih rešitev po meri strank.

Kakovost

Kakovost našega dela temelji na uspešnem sodelovanju tima več kot 10-ih strokovnjakov. Zaradi hitrosti razvoja v IT industriji skrbimo za njihovo stalno izobraževanje.

Strokovnost

Našo strokovnost pri uspešni izvedbi namestitev Microsoftovih izdelkov ter poznavanju tehnologij potrjujejo certifikati MCP (Microsoft Certified Professional) in MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer).

Partnerstva

Microsoft Silver partner, VMware partner, Cisco partner, Nintex partner.