Nadgradnja na Windows 10

V petek, 29. julija 2016, poteče uradna ponudba podjetja Microsoft za brezplačno nadgradnjo licence Windows 7, 8 in 8.1 na različico Windows 10.  Zakaj nadgraditi na Windows 10? Hitrejši zagon in delovanje računalnika Zaradi spremenjenega načina zagona v Windowsu 10 se računalnik zažene hitreje kot v Windows 7. Podaljšanje življenjske dobe računalniku Licenca za Windows […]

V petek, 29. julija 2016, poteče uradna ponudba podjetja Microsoft za brezplačno nadgradnjo licence Windows 7, 8 in 8.1 na različico Windows 10.
 

Zakaj nadgraditi na Windows 10?

Hitrejši zagon in delovanje računalnika

Zaradi spremenjenega načina zagona v Windowsu 10 se računalnik zažene hitreje kot v Windows 7.

Podaljšanje življenjske dobe računalniku

Licenca za Windows 10 zagotavlja tudi brezplačne posodobitve, ki izboljšujejo delovanje sistema, dodajajo nove funkcionalnosti in povečujejo varnost sistema.Osnovna podpora za Windows 7 se je zaključila 13.1.2015, kar pomeni, da Microsoft ne izdaja več ostalih popravkov, le še tiste, ki so ključni za varnost.

Poenotenje sistema

Z nadgradnjo na vseh računalnikih lahko zagotovite poenoteno okolje, kar bo pripomoglo k boljši varnosti in lažjemu upravljanju vašega računalniškega sistema.

Boljši izkoristek baterije pri prenosnikih

Windows 10 ima izboljšan način porabe baterije in vam zato omogoča boljši izkoristek baterije na prenosnikih.

Večja varnost sistema

Windows 10 ima že v osnovi vgrajeno osnovno protivirusno zaščito ter dodatno zaščito SmartScreen, ki ščiti pred škodljivo in neznano kodo.
 

  Vpišite vaše kontaktne podatke in pomagali vam bomo pri nadgradnji na Windows 10:

  Ime in priimek

  Podjetje

  Telefon

  Elektronski naslov

  To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.