V podjetju Triglif izvajamo storitve z analitičnega in poslovnega področja, področja sistemske integracije ter področja prodaje strojne in programske opreme. Naš cilj je, da z naborom storitev pomagamo našim strankam odpraviti težave z informacijskimi sistemi oz. jih naučiti kako le-te še bolje izkoristiti.

Vzpostavitev ter vzdrževanje IS

Informacijski sistemi imajo v današnjih podjetjih zelo pomembno vlogo,
saj izboljšujejo komunikacijo med zaposlenimi, znižujejo stroške podjetja, povečujejo učinkovitost procesov znotraj podjetja in kakovost storitev ali izdelkov, ki jih podjetje trži. Ker je razvoj informacijskih tehnologij zelo dinamičen, je potrebno informacijski sistem podjetja ustrezno vzdrževati ter posodabljati.

Kako bolje izkoristiti vaš IS?

V praksi se pogosto dogaja, da podjetja koristijo le majhen odstotek funkcionalnosti, ki jih njihova IT oprema omogoča.
Triglifovi strokovnjaki vam lahko svetujemo kako optimizirati potratne procese in s tem povečati učinkovitost delavnega procesa. Ure investirane v optimizacijo se vam povrnejo že v nekaj delovnih dneh.

Analitične in poslovne storitve

Hitra in učinkovita podpora pri poslovnem odločanju je že davno postala ključ do uspešnega poslovanja.
Analitične rešitve podjetja Triglif so večinoma izvedene s pomočjo OLAP tehnologije, ki se uporablja za delo z velikimi količinami podatkov (npr. podatki o distribuciji nekega artikla) S temi rešitvami lahko hitro pridemo do raznih analiz, ki nam pomagajo pri poslovnem odločanju.

Licenciranje

Licenciranje programske opreme je danes pomemben del vsakega podjetja.
S pravilnim načinom izbranega licenciranja, lahko privarčujemo denar ter nepotrebne težave, ki se lahko pojavijo zaradi starih verzij programske opreme, kazni zaradi nepokritih licenc, težav pri vzdrževanju ter zaostajanju za konkurenco.

Back to Top